Nieuws

Bell Micro verdeelt Sony-displays

IT-distributeur Bell Micro neemt de digitale displayoplossingen van Sony op in zijn portfolio. Het bedrijf is door Sony benoemd als Value-Added distributeur. Bell Micro gaat de digitale displayproducten van Sony verdelen aan Digital Signage-resellers in de ‘Retail-, Transport- en Venue’-markten in België en Luxemburg.

Digital Signage is een displayoplossing voor een netwerk van schermen dat wordt aangestuurd door een administratiesoftware waarmee elke scherm individueel op afstand kan beheerd worden. De techniek wordt tegenwoordig steeds vaker gebruikt in de communicatiestrategie van bedrijven. Bij tal van retailketens, in de krantendistributie en in nichesectoren zoals apotheken maakt men er reeds gebruik van. De toepassingen zijn divers: het kan gaan om marketingondersteuning in verkooppunten, voor de communicatie van service desks, of zelfs gewoon om entertainment.
 
Sony biedt in zijn zakelijke Ziris-productreeks een compleet aanbod van Digital Signage-oplossingen op basis van HDTV-technologie. Ze zijn inzetbaar voor heel wat toepassingen zoals presentaties en demonstraties op beurzen, in winkels of bij evenementen.
 
Bell Micro heeft met het oog op de samenwerking zijn demo- en trainingcentrum in Mechelen uitgerust met een complete Ziris-oplossing. De opstelling is inzetbaar als demo of Proof-of-Concept voor klanten. Zo kunnen klanten en prospects ter plaatse ervaren hoe ze de producten van de Sony Public Display lineup in hun bestaande systemen kunnen integreren.
 
“Sony was al enige tijd op zoek naar een BeLux-partner met specifieke IT- en netwerkkennis, die in staat zou zijn onze Digital Signage-oplossingen goed te integreren in netwerken,” zegt Claude Bruyneel, Sales manager PSE channel bij Sony. “We zijn dan ook enthousiast dat we Bell Micro nu hebben benoemd tot Value-Added distributeur. We gaan gezamenlijk een aantrekkelijke voorstel creëren, waarbij Bell Micro zijn resellers in staat stelt om een volledig werkende totaaloplossing af te leveren.”
 
“De Digital Signage-systemen van Sony staan bekend om hun uitzonderlijk hoge kwaliteit en betrouwbaarheid, zegt Pierre Furnal, managing director Bell Micro Belux. “Mede daarom passen ze uitstekend in onze portfolio. Wij kijken er naar uit om samen met Sony deze markt verder te ontwikkelen. Daarbij staat optimale dienstverlening aan onze resellers voorop.”

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business