Nieuws

Tech Data verdeelt Vision en Corsair

Distributeur Tech Data voegde onlangs weer twee namen toe aan zijn lange lijst van vendors. Vision is een leverancier van audiovisuele accessoires, Corsair specialiseert zich in hogesnelheidsmodules, vooral dan inzake computergeheugen.

De accessoires van Vision maken het mogelijk om via Tech Data een totaaloplossing voor audiovisuele toepassingen aan te bieden. Vision is al jarenlang een belangrijke fabrikant in de nichewereld van de AV installatiemarkt. Producten van Vision worden doelgericht ontworpen om de dagelijkse noden van AV- en IT-installateurs op te vangen. Ze worden gelabeld als kwalitatief, innovatief, eenvoudig te installeren, functioneel en betrouwbaar. De grootste doelmarkt van de Vision Techconnect en Techmount producten zijn scholen. Het assortiment bestaat uit AV-versterkers, plafondversterkers, speakers (geschikt voor gebruik bij interactieve whiteborden) en bevestigingssystemen voor projectoren en LCD-en plasmaschermen.
 
Corsair is van zijn kant sinds 1994 leider in het ontwikkelen en produceren van hogesnelheidsmodules. Het bedrijf heeft zich altijd toegelegd op het ondersteunen van speciale eisen voor opdrachtspecifieke servers en high-end werkstations, evenals op de prestatievereisten van extreme gamers. Terwijl het zich bleef concentreren op deze kernactiviteiten heeft Corsair de laatste jaren zijn ervaring, technologisch leiderschap en legendarische kwaliteit en betrouwbaarheid ook uitgebreid naar memory- en andere technologische producten voor de mainstreamgebruiker.
 
Tech Data ziet de opname van de geheugenproducten van Corsair als een aanvulling op het gamma componenten voor gaming, systeemintegratie, Upgrading en Retail, en start met de distributie van Corsair memory producten. “Er is een duidelijke vraag in de markt naar producten van Corsair. Het aanbod in het Belgische distributielandschap is immers beperkt. We waren beiden op zoek naar een partij met een transparante, gezonde, langetermijnstrategie naar de partners en het kanaal toe. Die hebben we gevonden in Corsair," zegt program manager Dave De Smedt van de componentenafdeling van Tech Data België.
audivisueelbusinesscorsairdave de smedtitresellermemoryproducttech datavision

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals