Nieuws

Smart Business Strategies 100

Nummer 100 van Smart Business Strategies is een heus collector’s item geworden, met het beste uit de honderd voorbije edities gebundeld: de leukste quotes, de trends van de eeuw, voorspellingen voor 2018 en nog veel meer fraais.
 

In deze Smart Business Strategies leest u:
Het Beste en slechtste uit 100 nummers Smart Business
De beste cartoons, de beste en slechtste businesstechnologieën aller tijden, de opmerkelijkste citaten, de foutste voorspellingen, de ‘boeken van de eeuw’, dit alles en nog meer vindt u in dit dossier verzameld.

[download_file]

Smart Business Intelligence
Ter gelegenheid van dit jubileumnummer hebben we BI-software op onze teksten losgelaten, op zoek naar trends, naar de vaakst vermelde bedrijven en vaakst gebruikte termen door de jaren heen. De resultaten waren soms voorspelbaar, soms verrassend, maar zeker een goede barometer van wat ons de voorbije honderd nummers heeft beziggehouden.

Trends van de eeuw
Uiteraard mocht ook een overzicht niet ontbreken van de opmerkelijkste trends die we de voorbije honderd nummers hebben waargenomen. De trends werden opgedeeld per sector: hardware, software, services, telecom en security.

Sociale netwerken en bedrijfssoftware
De sociale netwerken hebben zich een weg gebaand in ons digitale leven, en ze zijn ook steeds minder uit de bedrijfswereld weg te denken. Welke impact heeft dit op de bedrijfssoftware? U leest het in dit nummer.

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Wat vind jij van de Belgische telecommarkt?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business