Nieuws

Serge Wyns wordt software business unit manager bij Computacenter

IT-dienstenleverancier Computacenter Belgium heeft Serge Wyns (43) in dienst genomen voor de nieuwe functie van software business unit manager.

In deze functie zal Serge Wyns de software business unit leiden om het klantenbestand van Computacenter nog beter te ondersteunen en de gepaste oplossingen te bieden met betrekking tot software licensing. De business unit kan hiervoor rekenen op de meest omvattende vendor certificaties op Europees niveau.  Bijgestaan door de sterk uitgebouwde internationale backoffices van Computacenter in Duitsland en het Verenigd Koninkrijk, zal het bestaande team van software licensing-specialisten verder groeien en het marktaandeel nog uitbreiden.
 
De voorbije 12 jaar was Serge Wyns actief eerst als account manager, dan als sales manager en de laatste zes jaar als country manager bij Insight (voorheen Software Spectrum en Corporate Software).
Serge Wyns koos voor Computacenter omdat het kwaliteit en degelijkheid hoog in het vaandel draagt. Lieven Bergmans, general manager Computacenter België en Nederland, ziet de functie van Serge Wyns als een perfecte aanvulling op de bestaande dienstverlening die het aanbod van Computacener alleen maar completer maakt.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Koop jij de nieuwe iPhone 15?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business