Nieuws

TD Azlan gaat Brocade verdelen

TD Azlan, de value add afdeling van broadliner Tech Data, heeft een Europees distributie akkoord afgesloten voor de netwerkproducten van Brocade. Met de overeenkomst wil Tech Data zijn aanbod in high-end networking en het datacenter gebeuren verder uitbreiden.

In 2008 nam storagespecialist Brocade het netwerkenbedrijf Foundry over. Op vlak van zijn opslag is Brocade al voldoende gedistribueerd. Het bedrijf verkoopt zijn storage onder meer via OEM’s als IBM, HP, Sun en Netapp, maar heeft ook een eigen distributie. In België gebeurt dat via Bell Micro.
 
Wil Brocade verder groeien, dan moet het vooral meer de nadruk leggen op de uitbouw van de verdeling van de netwerkproducten. Met TD Azlan krijgt Brocade er in ieder geval een stevig verkoopsorganisatie bij. Het distributieakkoord slaat op Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Scandinavië, de Benelux en Spanje.
 
TD Azlan zal niet alleen instaan voor de verdeling, de distributeur moet ook helpen om nieuwe partners te rekruteren voor het Brocade Alliance Partner Network programma en staat ook in voor het technische en commercieel opleiden van de nieuwe partners.
 
Volgens Europees channel directeur Amanda Giddins van Brocade viel de keuze op TD Azlan omwille van zijn goede reputatie bij enterprise VAR’s.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business