Nieuws

Bell Micro krijgt lof van IBM

IT-distributeur Bell Micro is door IBM uitgeroepen tot Best Performing Global Technology Services Business Partner 2009. Het is de tweede maal dat Bell Micro deze prijs in ontvangst mag nemen. IBM kent deze award jaarlijks toe aan de best presterende businesspartner in de categorie IBM Maintenance & Services.

Bell Micro heeft de prijs volgens IBM te danken aan de perfecte ondersteuning van haar businesspartners. De IT-distributeur zegt dan ook de nodige expertise te bezitten om de juiste hardware- en softwareonderhoudsvoorstellen op alle IBM-platforms uit te werken en om de Enhanced Technical Services, de Support Line en andere IBM services te implementeren.
 
Bell Micro werd als winnaar gekozen uit de volledige IBM Business Partner Community. Het bedrijf won deze Award al eerder in 2007 en sleepte in het verleden ook de titels Best IBM Total Storage Business Partner 2007 en Fastest Growing BeLux Business Partner 2008 in de wacht.
 
 “We zijn zeer vereerd dat we deze award voor de tweede maal in ontvangst mogen nemen. Ik ben trots op het team en wens hen te bedanken voor het harde werk, alsook IBM voor de uitstekende samenwerking. Dit onderstreept onze gevestigde positie in het kanaal,” zegt Pierre Furnal, country manager BeLux bij Bell Micro. “Als Value-Added Distributor zijn we continu bezig ons te onderscheiden binnen de verschillende segmenten van het IBM-portfolio. De huidige award en de vorige awards tonen aan dat we de juiste weg zijn ingeslagen. Een dergelijke titel straalt goed op ons af en met deze award zijn we dan ook erg tevreden.”

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business