Nieuws

Eddy Willems naar G Data

Het Duitse softwarebedrijf G Data heeft er een nieuw teamlid bij: security-evangelist Eddy Willems. Tot voor kort werkte Willems bij beveiliger Kaspersky Labs. 

In zijn nieuwe functie zal Willems zijn tijd verdelen tussen het Beneluxteam van G Data en het G Data SecurityLab in het Duitse Bochum.

Eddy Willems is al twee decennia actief op het gebied van IT-beveiliging. In die tijd heeft hij gewerkt voor invloedrijke instituten, zoals EICAR (waarvan hij medeoprichter en directeur pers en informatie is), verschillende CERT-instellingen en de organisatie achter de Wildlist, alsook bij commerciële ondernemingen, zoals NOXS en Kaspersky Labs Benelux. 
 
Link tussen techniek en gebruiker
Bij G Data zal Eddy Willems als security-evangelist de link vormen tussen de technische complexiteit van IT-security en de gebruiker. Hij is verantwoordelijk voor de communicatie van het G Data SecurityLab naar de securitycommunity, pers, distributeurs, resellers en eindgebruikers.
 
In de praktijk komt dit onder andere neer op het organiseren van trainingen over de producten, malware en veiligheid, het spreken op conferenties en het adviseren van instellingen en bedrijven over IT-security.
 
"Goede aanwinst"
Countrymanager Jan Van Haver van G Data ziet Eddy Willems als een goede aanwinst voor G Data. “Hij heeft een indrukwekkende staat van dienst en weet als geen ander ingewikkelde technische materie te vertalen naar gewone mensentaal. Bovendien heeft hij een goed gevoel voor humor.”

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business