Nieuws

Nieuwe Office 2007-gebruikers krijgen gratis upgrade

Consumenten die vanaf nu een exemplaar van Office 2007 kopen, kunnen een gratis upgrade naar Office 2010 claimen. Zodra Office 2010 verkrijgbaar is – naar verwachting eind juni – kan deze gedownload of tegen een meerprijs op dvd verkregen worden.

Om in aanmerking te komen voor deze actie moet je aan drie voorwaarden voldoen. De versie van Office 2007, of een nieuwe pc met een licentie, moet gekocht zijn tussen 5 maart en 30 september 2010. Gebruikers moeten ook beschikken over een Windows Live-account en dienen een aanvraag in vóór 31 oktober.

De reden voor deze actie is dat Microsoft niet wil dat de verkoop van Officeversies daalt in de overgangsperiode naar Office 2010.

“Op deze manier zijn de kopers vandaag gerustgesteld dat hun Officeversie die ze nu willen kopen, binnen een aantal weken niet voorbijgestreefd is”, zegt Eva Van Laere van Microsoft BeLux in een persbericht.

Office Web
Nieuw aan Office 2010 is dat het programma in zowel 32- als 64-bitversie wordt aangeboden. Wat de interface betreft, verandert er weinig ten op zichte van de voorganger. Een handige toevoeging is wel de introductie van Office Web-software.

Office Web is een online versie van alle Officetoepassingen. Net als bij Google Docs kunnen gebruikers zo online een document aanmaken en bewaren. Office Web biedt ondersteuning voor de populairste browsers en besturingssytemen.

Op schema
Microsoft maakt ook bekend dat de lancering van Office 2010, Sharepoint 2010, Visio 2010 en Project 2010 op schema ligt. De Release to Manufacturing (de laatste fase voor het beschikbaar stellen van de definitieve versie aan bedrijven) wordt gelanceerd in april.
 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business