Nieuws

Bell Micro sluit distributieovereenkomst met STEC

Value add distributeur Bell Micro sluit een distributieovereenkomst met STEC. In deze overeenkomst is vastgelegd dat Bell Micro de Europese distributie van het volledige STEC-productportfolio gaat verzorgen. Door het hogere segment Solid State Devices (SSD’s) van STEC in het aanbod op te nemen, maakt de IT-distributeur het bestaande portfolio compleet. Daarnaast versterkt Bell Micro met de overeenkomst zijn positie als toonaangevende distributeur van storageoplossingen.

STEC produceert naar eigen zeggen de snelste SSD voor grote ondernemingen: ZeusIOPS. Deze oplossing levert uitstekende Input/output Operations Per Second-prestaties (IOPS). Bedrijven kunnen met deze oplossing voldoen aan de hoogste prestatie-eisen, prestaties die de huidige data-processing centers en databaseapplicaties vereisen. STEC biedt ZeusIOPS aan met een SAS- of een FiberChannel-interface en levert de oplossing op zo’n manier, dat deze op voorhand geconfigureerd is volgens de specifieke eisen van de klant. Mach8IOPS is een andere STEC-SSD, speciaal ontwikkeld voor grote organisaties. Deze oplossing is bij uitstek geschikt voor servers en databaseapplicaties.

Beide SSD’s van STEC zijn betrouwbaar en hebben een lange levensduur. Dit is te danken aan de geavanceerde functies voor onder andere bescherming tegen stroomuitval, foutherstel en self-monitoring. De distributierechten van STEC-oplossingen zijn exclusief in handen van Bell Micro. Daarnaast levert de IT-distributeur het complete portfolio STEC-producten die te integreren zijn in industriële toepassingen.

Davide Villa, vice-president sales van STEC vindt Bell Micro de ideale partner voor zijn bedrijf. “Hun jarenlange ervaring in de storagemarkt maakt dit bedrijf tot de perfecte partij om onze producten te distribueren. Bell Micro voorziet klanten ook van het nodige advies over onze producten.”

“STEC is de huidige marktleider in SSD’s voor grote organisaties. Daarbij maken we met deze oplossingen ons productaanbod compleet”, zegt Pierre Furnal, country manager bij Bell Micro BeLux. “Hierdoor kunnen we van alle leveranciers aan klanten het breedst mogelijke assortiment SSD-oplossingen aanbieden. Zo leveren we voor elke toepassing de juiste SSD.”

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business