Nieuws

Delaware Consulting wordt Platinum Partner van Psion Teklogix

Psion Teklogix en Delaware Consulting hebben een partnerovereenkomst voor de Benelux ondertekend. De erkenning van Delaware Consulting als Platinum Partner sluit aan bij de wereldwijde partnerstrategie van Psion Teklogix.

Psion Teklogix kiest voor een betrouwbare samenwerking met waardevolle integratoren om samen mobiele en draadloze toepassingen, software en diensten te ontwikkelen die volledig aansluiten bij wat de eindgebruikers willen. Op die manier wil Psion Teklogix nieuwe groeikansen creëren voor haar partners en haar marktaandeel in belangrijke segmenten aanzienlijk verhogen.
 
“Terwijl een deel van onze supply chain business blijft bestaan uit rechtstreekse contacten met onze eindgebruikers, hebben we een sterke focus op de uitbouw van een goed en betrouwbaar partnerkanaal,” aldus Dirk Briat, managing director bij Psion Teklogix Benelux. “Steeds meer klanten vragen naar geïntegreerde oplossingen. Niet alleen de stevigheid en gebruiksvriendelijkheid van de hardware zijn belangrijk, ook de know-how en de dienstverlenende capaciteiten van software-integratoren winnen aan belang.”
 
 “We hebben vertrouwen in de kennis en expertise van Delaware Consulting voor een succesvolle implementatie van resultaatgerichte IT oplossingen. De realisatie van recente supply chain projecten voor draadloze datacollectie bij Depro Profiles en Unipro Bakery zijn daar een goed voorbeeld van,” zegt Bart Breynaert, account manager bij Psion Teklogix Benelux. “Dankzij hun jarenlange ervaring in consultancy en integratie van Microsoft & SAP pakketten voor het optimaliseren van de supply chain processen, kunnen onze klanten rekenen op de IT-kennis en expertise van onze Platinum Partner bij de integratie van draadloze toepassingen voor automatische identificatie.”
 
Folker Lamote, manager bij Delaware Consulting, licht toe: “Delaware Consulting werkt actief met een groot aantal klanten uit de voedings-, chemische en manufacturing industrie. Psion Teklogix biedt een uitstekend hardware-assortiment dat zowel voldoet aan de operationele behoeften van onze eindgebruikers als aan de technische eisen voor integratie met de software van onze partners SAP en Microsoft. De timing is uitstekend, want Psion Teklogix breidde haar productportfolio recent uit met kwaliteitsproducten zoals Neo en de modulaire Workabout Pro 3, die veelzijdige mogelijkheden bieden voor onze supply chain klanten in retail, logistiek en distributie.”
Met de benoeming van Delaware Consulting als erkende Platinum Partner voor de Benelux markt, wil Psion Teklogix waardevolle totaaloplossingen bieden die het prijskaartje van de supply chain investeringen op termijn aanzienlijk verlagen.

 

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business