Bell Micro verdeelt Aavara in Europa

Aavara, leverancier van bevestigingssystemen en HDMI-oplossingen, benoemt IT-distributeur Bell Micro tot distributeur in Europa. Deze samenwerking biedt Bell Micro de mogelijkheid om zijn huidige productaanbod verder te vergroten.

De afgelopen jaren heeft Bell Micro hard gewerkt aan het opbouwen van zijn reputatie op het gebied van digital signage. Met dit partnership heeft de distributeur nu al vijftien aanbieders op het domein van digital signage.
 
“Aavara combineert hoge kwaliteit met innovatief design en brengt zo een geavanceerd product op de markt. De sterke capaciteiten van Aavara maken het de ideale partner om ons portfolio aan te vullen”, zegt Pierre Furnal, Managing Director BeLux van Bell Micro. “Digital signage is een hot item in de displaybranche. We verwachten dan ook een sterke groei op korte termijn.”
 
Momenteel vindt negentig procent van digital signage op projectbasis plaats. Aavara heeft ervoor gekozen om vanuit twee magazijnen te werken – een in Duitsland en een in Groot-Brittannië. Hiermee verzekert Aavara zijn klanten van snelle levering van kwalitatief hoogstaande producten. Het bedrijf is daarnaast in staat om aan elke systeemgrootte tegemoet te komen. Dit is ideaal voor bedrijven die werken met kleinere digital signage-netwerken. Denk hierbij aan winkelvestigingen of receptiebalies die de technologie gebruiken voor hun bedrijfscommunicatie.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business