Westcon Group Europe krijgt prijs van Juniper

Distributeur Westcon Group Europe is door Juniper bekroond als Europees distributeur van het jaar. Westcon kreeg de onderscheiding tijdens de J-Partner summit van Juniper in Barcelona.

“Westcon Group Europe heeft in 2009 zwaar geïnvesteerd in Juniper,” zegt David Small, vice president channel Europa bij Juniper. “Ze hebben op diverse manieren bewezen dat ze in Juniper investeerden. Ze investeerden in management tijd, in middelen, in marketing en in voorraad. Deze investering betaalt zich nu terug, want Westcon Group groeide ieder kwartaal opnieuw.”
 
Ook Westcon is verheugd met deze prijs. “Ik ben bijzonder trots dat onze teams in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italië en de Benelux er in geslaagd zijn deze award binnen te halen,” zegt Willem De Haan van Westcon. “De toonaangevend positie van Juniper op het vlak van beveiliging en volledige netwerkinfrastructuur biedt ons veel mogelijkheden om onze klanten van totaaloplossingen te voorzien. We zien er naar uit ons succesvol partnership verder te zetten.”

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business