Motorola wil one stop shop zijn voor de reseller

Motorola werkt sedert kort samen met de DC/POS divisie van Ingram Micro. Op die manier wil het zijn marktpositie verder versterken. Bovendien wil het, als one stop shop, de reseller ondersteunen met hoogstaande technologie en kwaliteitsvolle services.

Motorola is bij de consumenten vooral bekend voor zijn mobiele telefoons. Aan de bedrijfswereld en overheidsinstanties (politie, brandweer, luchthavens, e.d.) levert het apparatuur voor datacollectie, databehandeling en datatransmissie. Enkele voorbeelden zijn barcodescanners, RFID-lezers, handheld computers, vehicle-mounted computers, robuuste ‘rugged’ notebooks voor gebruik in zware omstandigheden (in industriële omgevingen, in het leger, …), draadloze netwerken, VoIP-oplossingen, walkie-talkies, enzovoort.
 
Sedert enkele weken doet Motorola voor de distributie van zijn ‘enterprise mobility solutions’ een beroep op de DC/POS divisie van Ingram Micro. Guy Verriest, Systems Engineer bij Symbol Technologies, een dochteronderneming van Motorola: “Ingram Micro is een grote en algemeen erkende naam in de wereld van de ICT-distributie. Via deze samenwerking zullen wij onze reeds sterke marktpositie nog verder kunnen uitbouwen.”
 
Voor de reseller wil Motorola een one stop shop zijn voor alle oplossingen voor datacollectie, -behandeling en -transmissie. Door de overname in 2007 van Symbol, de pionier in datacollectie, heeft de vendor de meest vooruitstrevende technologie in eigen huis. Verder kan de reseller rekenen op het centrale herstellingscentrum van Motorola dat de hoogste kwaliteitsnormen hanteert. Tevens biedt de vendor de Comprehensive Coverage omniumcontracten voor onderhoud en herstelling aan. Een andere service is het MSP-platform (Mobility Services Platform). Daarmee kan de software van mobiele toestellen online geüpdatet worden. Dat is vooral handig voor bedrijven die over meerdere tientallen mobiele toestellen beschikken: via het MSP kunnen ze de updates voor alle apparaten tegelijkertijd uitvoeren. Met dit platform is overigens ook remote diagnose mogelijk.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business