LG Elecontrics wil merk verder versterken

LG Electronics benoemt Nicole Rosanella (34) tot brand & communications manager Benelux. In deze nieuwe functie is Rosanella verantwoordelijk voor het verder uitbouwen en laden van het merk LG. Daarnaast houdt zij zich bezig met de corporate PR en communicatie.

Rosanella heeft jarenlange ervaring in marketingcommunicatiefuncties bij diverse ICT- en entertainmentorganisaties. Voordat ze bij LG in dienst kwam, was zij enkele jaren senior marketing communications manager Europe bij UPC. Ook werkte zij enkele jaren bij HP Nederland en InFocus Corporation, leverancier van beamers. Bij het laatste bedrijf was Rosanella manager marketing communications EMEA.
 
“Mijn interesse ligt op het snijvlak van communicatie, branding en internet”, zegt Rosanella. “In de nieuw gecreëerde functie van brand & communications manager kan ik deze passie goed kwijt. LG is een innovatief bedrijf, niet alleen op het gebied van consumentenelektronica en zakelijke apparatuur, maar ook als het gaat om marketing en communicatie. Ik kijk ernaar uit om vanuit mijn rol en samen met de marketingmanagers een bijdrage te leveren aan het verder versterken van het merk LG.”

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business