Nieuws

Sogeti uitgeroepen tot Microsoft Enterprise Partner of the Year 2010

Dienstenleverancier Sogeti is van de drie ondernemingen die zich dit jaar Microsoft Enterprise Partner of the Year mogen noemen. Sogeti kreeg de onderscheiding voor zijn uitstekende toewijding en de manier waarop het bedrijf het voorbije jaar wereldwijd kwalitatief hoogstaande oplossingen heeft geleverd op basis van Microsoft software.

“We vinden het bij Sogeti een hele eer om deze Microsoft award in ontvangst te nemen, zegt Luc-François Salvador, voorzitter en CEO van Sogeti Group.”We waarderen de vertrouwensrelatie die we samen in de loop der jaren hebben opgebouwd, alsook de unieke kans om samen voor onze klanten kostenefficiënte en innovatieve oplossingen te ontwikkelen en te leveren. Oplossingen waarmee onze klanten hun bedrijfsprocessen en prestaties kunnen optimaliseren.”
 
De Microsoft awards worden toegekend in verschillende categorieën en de winnaars worden gekozen uit een groep van bijna 3.000 kandidaten wereldwijd. In de categorie Enterprise Partners of the Year, werd Sogeti verkozen omwille van zijn superieure technologie en innovatieve kracht. De Enterprise Partners of the Year onderscheiding gaat naar partners die blijk geven van leiderschap bij het exploiteren van de kracht van op Microsoft gebaseerde oplossingen, die van jaar tot jaar een groei helpen realiseren op het vlak van inkomstenbijdrage, die zich verspreid over grote regio’s engageren met de oplossingen van Microsoft en investeren in het klaarstomen en opleiden van hun verkoopkracht en gemeenschappelijke marketing, zodat ze zowel voor Microsoft als voor hun wederzijdse klanten een betekenisvolle winst opleveren.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business