Nieuws

Router met ouderlijk toezicht

De DIR-652 Wireless N Gigabit Home Router van D-Link biedt het hele gezin simultaan toegang tot het internet. Het toestel is, volgens D-Link, ontworpen voor gebruikers die een krachtigere internetverbinding willen.
 

Naast de Wireless N-verbinding biedt de Dir-652 vier bekabelde netwerkpoorten om toestellen zoals computers, media players en spelconsoles met elkaar en met het internet te verbinden voor een snelle bestandsoverdracht en online gamen zonder haperingen.

Met zowel een SPI- als NAT-firewall voorziet de DIR-652 in een extra beveiligingslaag die ongeoorloofde toegang via het internet voorkomt. Het draadloze gedeelte wordt beveiligd met WPA2, terwijl het toevoegen van draadloze apparaten mogelijk is dankzij Wi-Fi Protected Setup (WPS). De router biedt ook ouderlijke controle, waardoor specifieke websites volledig of op bepaalde tijdstippen geblokkeerd of toegelaten worden.
 

Om het stroomverbuik binnen de perken te houden, worden ongebruikte ethernetpoorten gedeactiveerd, en wordt de stroom van de individuele poorten aangepast in functie van de lengte van de gebruikte ethernetkabel.

De D-Link DIR-652 is beschikbaar vanaf september, en dit voor de adviesprijs van 79 EUR (BTW incl.)

Verdelers: Delta Link, Ingram Micro, Kappa Data, Tech Data

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Waarvoor gebruik je de kabel van je telefoon?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business