Nieuws

Smart Business Strategies 109

In deze Smart Business Strategies leest u:

Dossier Printing
Nog steeds vormen printkosten en alles wat ermee samenhangt een grote brok van de totale bedrijfskost. Elke maatregel die deze kost kan indijken, is dan ook welkom. Wij verzamelden er daarom enkele voor u. En we staan stil bij Managed Print Services, het uitbesteden van het printerpark, de kostenbesparende trend bij uitstek. Maar MPS doet nog meer dan dat. 

[download_file]

Dossier Supply Chain Management
Het zijn woelige tijden voor de supply chain manager. Vele recente evoluties in en rond het bedrijfsleven hebben er zijn taak niet gemakkelijker op gemaakt. Wij vatten de belangrijkste evoluties voor u samen, en zochten meteen uit welke technologie u kan helpen om deze uitdagingen met succes te beantwoorden.

Telecom: beweging in alle richtingen
Er beweegt wat in telecom, en dit in alle richtingen. Waarschijnlijk ook in uw bedrijf. Van analoog naar VoIP. Van hardware naar software. Van telefonie naar unified communication. En van uw vestiging naar de cloud. Allemaal evoluties met één constante: het centraliseren van de telecominfrastructuur. Wij brachten de voornaamste bewegingen in kaart. 

Dirty tricks bij het onderhandelen
Niet alleen over de toekomst van ons land wordt al zowat drie jaar onderhandeld, ook uzelf onderhandelt vaker dan u denkt. Al gaat dat niet iedereen even makkelijk af. “Onderhandelen is een van de moeilijkste vaardigheden die er is”, stelt George van Houtem in zijn boek over deze specifieke discipline. Wij sommen op waar u allemaal op kan letten.

En verder besteden we aandacht aan augmented reality, de ‘game theory’ als voorspellinsgmechanisme, een IT-charter voor eerlijk zakendoen, de online versie van Microsoft Office, en tonen we zes opvallende plekjes die u kan ontdekken met Google Earth.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business