Nieuws

EBP tekent akkoord met ESET

De Belgische vestiging van softwareleverancier EBP heeft een overeenkomst gesloten met MGK Technologies, de lokale distributeur van het antiviruspakket NOD32.

 
EBP levert boekhoud- en facturatiesoftware voor kleine ondernemingen, zelfstandigen en thuisgebruikers. Uit een rondvraag van EBP bleek dat klanten doorgaans goed zijn beveiligd tegen virussen. Over andere gevaren – die minder zichtbaar zijn, maar een groter risico op dataverlies of datadiefstal inhouden – toonden ze zich veel minder bewust. Meer nog, kleine bedrijven blijken onvoldoende op de hoogte van de nood aan een degelijke firewall en bescherming tegen spyware.
 
Sensibilisering
De vaststelling van EBP bewijst het nog maar eens: security blijft een domein dat voor de reseller een mooie opportuniteit inhoudt. Om alvast meer zichtbaarheid te creëren rond de nood aan beveiliging hebben de Belgische vestiging van EBP en ESET, de lokale distributeur van het antiviruspakket NOD32, onlangs een samenwerkingsverband afgesloten. Behalve sensibiliseren, hoopt EBP zo uiteraard ook meer kopers over de streep te trekken, met het gratis antiviruspakket als surplus.
 

Volgens de overeenkomst biedt EBP iedere koper van zijn software een proefversie van NOD32 aan die drie maanden geldig is. De actie wordt aangeduid met twee stickers op de winkelverpakking van de software. In de doos zelf vinden de klanten een cd met ESET NOD32 en een folder met de nodige uitleg. Klanten die online software aankopen via de site van EBP, krijgen de cd en de uitleg per post toegestuurd. Ook klanten die online hun EBP-licentie vernieuwen krijgen ESET NOD32 aangeboden.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business