Nieuws

A&C Systems distribueert Emporia Telecom

 

In januari start A&C Systems met de distributie van de telefoons en accessoires van
Emporia Telecom. A&C Systems is hiermee de derde channelpartner voor
Emporia in de Benelux, na Global Sat en MCC.
 
Met de toevoeging van Emporia is A&C Systems niet aan zijn proefstuk toe in de wereld van de mobiele telefonie. Het bedrijf is ook partner van Nokia, Samsung, LG en Sony Ericsson. “A&C groeide de voorbije jaren uit tot een belangrijke speler in de distributie van mobiele telefoons in de Benelux”, zegt Koen Delaet, country manager Benelux bij Emporia Telecom. “We zijn ervan overtuigd dat A&C kan bijdragen aan de groei van ons bedrijf in de Benelux.”
 
Vijftigplus
Met het portfolio van Emporia boort A&C Systems een nieuwe marktniche aan. De telefoons van Emporia zijn op de vijftigplussers gericht. Gebruiksgemak is voor Emporia de allerbelangrijkste vereiste voor een mobiele telefoon. “Daarmee keert Emporia terug naar de essentie van mobiele telefonie,” zegt Guy Vos, managing director bij A&C Systems. “Het is een strategie die Emporia – ook als relatief nieuwe speler – zeker geen windeieren legt.”
 
Emporia Telecom is een Oostenrijkse familieonderneming. Sinds 1991 ontwikkelt en produceert het bedrijf mobiele telefoons voor vijftigplussers. Het onderzoekt daarbij hoe technologie kan helpen om complexe processen voor oudere gebruikers zo eenvoudig mogelijk te maken. Bij de mobiele telefoons van Emporia staat de bediening op basis van oriëntatie centraal, in plaats van via een veelvoud aan functies.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business