Nieuws

Zebra lanceert partnerprogramma voor onafhankelijke softwareverkopers

Zebra Technologies heeft een partnerprogramma voor onafhankelijke softwareverkopers (ISV’s) gelanceerd. Het programma is bedoeld om meer partnerschappen te laten ontstaan tussen Zebra en de ISV-partnergemeenschap.

Met het programma onderstreept Zebra het belang van de ISV’s bij de ontwikkeling van nieuwe technologische oplossingen. "De lancering van het wereldwijde ISV-partnerprogramma is een belangrijk element in onze groeistrategie", zegt Norbert Terlouw, Country Manager bij Zebra Technologies Benelux. "De samenwerking moet leiden tot gemeenschappelijke oplossingen die voor klanten binnen uiteenlopende bedrijfstakken een meerwaarde betekenen."

Ondersteunende tools
ISV’s krijgen onder meer ondersteuning van de technische medewerkers van Zebra, ze krijgen toegang tot een ontwikkelaarsportaal met Software Development Kits, voorbeelden van broncodes en interactieve platformen. Met behulp van het nieuwe programma kunnen ISV’s optimaal gebruik maken van de tools die Zebra ter beschikking heeft voor het resellerkanaal. De ISV’s genieten ook mee van de wereldwijde samenwerkingsverbanden tussen Zebra en bedrijven als Motorola, IBM, Oracle en SAP.

Meer informatie over het ISV-programma van Zebra is te vinden op www.zebra.com/ISV.
 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business