Jean-François Herremans country manager bij EASI Luxemburg

Informaticabedrijf EASI heeft Jean-François Herremans aangesteld tot country manager voor het Groothertogdom Luxemburg. Hij wordt ook verantwoordelijk voor de verkoop.

EASI heeft in Luxemburg een team van vijftien medewerkers. Het bedrijf wil zijn producten en diensten beter bekendmaken in de Luxemburgse markt. De benoeming van een country manager moet daartoe bijdragen.

Groeiplannen
“De Luxemburgse markt vraagt om een specifieke lokale aanpak”, aldus Jean-François Herremans. “Daarom investeren we in een nieuwe managementstructuur voor Luxemburg.” EASI mikt op een groei met vijftig procent tegen eind 2013. Over vijf jaar wil het bedrijf zijn omzet verdubbelen, zowel via acquisities als organische groei.

Jean-François Herremans (31) studeerde in 2001 af als handelsingenieur en begon zijn carrière bij EASI. Hij werkte er achtereenvolgens als consultant, commercieel verantwoordelijke, account manager en sales manager. Als country manager voor Luxemburg blijft hij ook lid van het directiecomité van de EASI Groep.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business