Nieuws

KYOCERA introduceert 11 nieuwe mid- en high-speed TASKalfa MFPs

KYOCERA introduceert 11 nieuwe mid- en high-speed TASKalfa mfps

Deze toestellen ondersteunen KYOCERA’s Managed Document Services perfect, hebben eenzelfde engine, dezelfde operationele interface en hetzelfde software platform, met onderling verwisselbare opties, waardoor bedrijven hun machinepark op een dynamische manier kunnen laten mee-evolueren. Dankzij hun uitstekende afdrukkwaliteit, gebruiksvriendelijkheid, documentverwerking en duurzaamheid, overtreffen ze de vereisten van hedendaagse dynamische bedrijven.

Verbeterde gebruiksvriendelijkheid en beheer
Elk toestel wordt bediend via een breedbeeld kleurenaanraakscherm, een intuïtieve en snelle interface. Zelfs complexere taken kunnen via basiscommando’s worden uitgevoerd. Het gemeenschappelijke design is doorgetrokken tot de papierladen en afwerkingsopties, waardoor deze tussen verschillende machines onderling kunnen gewisseld worden.

Milieuvriendelijke innovaties
Om bedrijven te helpen hun energieverbruik te beheren, is een "week-timer" ingebouwd, waarmee het toestel zichzelf kan uitschakelen, bv. ’s avonds en in het weekend. Dankzij verwarming door inductie, worden de tijd en energie, die nodig zijn om de fuser* tot operationele temperatuur te brengen, gereduceerd. In de scanner wordt een duurzame energiebesparende LED lamp gebruikt.

Kleur: TASKalfa 3050ci/3550ci/4550ci/5550ci/6550ci/7550ci
KYOCERA heeft haar unieke ‘Amorphous Silicon’ drum nog verbeterd met een "Mega-Surface" laag, die de drum een hogere fotogevoeligheid en duurzaamheid geeft, voor een hogere consistentie in de afdrukkwaliteit: haarfijn contrast, zachte schaduwen en excellente kleurschakeringen. Een nieuw carrier auto-streaming system (CASS) ververst continu de tonercarrier, wat de beeldkwaliteit garandeert.

KYOCERA’s nieuwe kleuren MFPs bieden een Fiery controller in optie**, voor professioneel kleurenbeheer. Voor bedrijven die hun marketing materiaal in-house willen afdrukken, zijn er nu nog meer opties voor documentafwerking, zoals ondersteuning voor papier tot 256 g/m² en A3+ via de standaardpapierladen***, finishers voor zadelnieten en C-vouwen, alsook het printen van banners.

Monochroom: TASKalfa 3500i/4500i/5500i/6500i/8000i
De nieuwe TASKalfa’s werden ontwikkeld met het oog op een constante productiviteit en betrouwbaarheid. De papierbaan werd aangepast om het risico op papieropstropping tot een minimum te herleiden. De toestellen kunnen over max. 8 verschillende papierbronnen beschikken, waaronder een side deck voor 3.000 vel. Zo kan één toestel een brede waaier aan papierformaten en -grammages ondersteunen, bijzonder handig wanneer één toestel door verschillende personen of departementen wordt gebruikt.

Geavanceerde oplossingen voor systeemintegratie
Alle nieuwe TASKalfa’s hebben een gemeenschappelijk softwareplatform, dat beveiligingsfuncties ondersteunt zoals IPv6 en IPSec, plus Gigabit Ethernet netwerkconnectiviteit. Dankzij HyPAS™ kunnen toestellen rechtstreeks worden verbonden met DMS en ERP systemen, voor naadloze integratie in bedrijfsworkflows. Complexe processen worden herleid tot één enkele klik, voor optimale productiviteit en efficiëntie.

*Niet op TASKalfa 3500i/4500i/5500i
**Beschikbaarheid van Fiery controllers te bevestigen.
*** Niet op TASKalfa 3050ci/3550ci

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business