Nieuws

Meet-it viert twintigste editie

Op 15 september vindt in Brussel voor de twintigste keer meet-it plaats, het belangrijkste reseller event van Tech Data.

Tijdens meet-it presenteert Tech Data zich meer dan ooit als de gids in het ICT-kanaal. Iedereen heeft er baat bij om zich te oriënteren in de snel evoluerende technologische wereld, zo luidt het. Tech Data neemt daarbij de rol waar van schakel tussen resellers en fabrikanten.

Netwerken en ontdekken
Meet-it is voor resellers het uitgelezen moment om medewerkers van Tech Data te ontmoeten. Tegelijk vindt op de beurs de voorstelling plaats van nieuwe producten en oplossingen van meer dan 80 IT-leveranciers. Tijdens meet-it geeft Tech Data onder meer uitleg rond de online marketingoplossing td.media, met onder meer aandacht voor de nieuwe module td.services die Tech Data samen met Google ontwikkelde.

Verder presenteert Tech Data ook het td.cloud-concept voor. Azlan heeft het dan weer uitgebreid over de veilige integratie van bring your own computer-oplossingen bij eindklanten. En dat is niet alles: Tech Data verloot onder de bezoekers een reischeque van 2.000 euro en meer dan 30 IT-prijzen, en er is een swingende afterparty voorzien.

Inschrijven kan via www.techdata.be/meet-it

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business