Nieuws

Windows Phone Mango komt binnen twee weken

Microsoft start binnen twee weken met de uitrol van de Mango-update voor Windows Phone 7-toestellen naar fabrikanten en providers. Dat schrijft Eric Hautala, verantwoordelijk voor de klantenervaring bij Microsoft, op de Windows Phone-blog. 

Dit betekent nog niet dat eigenaars van een compatibel WP7-toestel, waaronder de HTC HD7, Samsung Omnia 7 en LG Optimus 7, over twee weken de update mogen verwachten. De providers en fabrikanten beslissen zelf wanneer ze de update aanleveren.

HTC liet aan Pocket-lint weten dat het de Mango-update eind oktober naar zijn klanten zal uitrollen.

Opgepast met gelekte versies
Hautala vraagt in de blogpost om nog even geduld te hebben en niet je toevlucht te nemen tot een van de uitgelekte versies van Mango die op het internet circuleren. De fabrikant levert aangepaste firmware mee voor elk toestel en de gelekte versies hebben deze niet, waardoor mogelijk niet alle functies naar behoren werken.

Om de update te installeren heb je de nieuwste versie van de Windows Phone 7 Connecter-software voor Mac of de Zune-software voor Windows nodig. Het updateproces zou met de nieuwe software sneller verlopen dan bij de eerste twee kleinere updates.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Koop jij de nieuwe iPhone 15?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business