Nieuws

Smart Business Strategies 124

In deze Smart Business Strategies leest u 

Dossier Document Management
Er worden steeds meer digitale documenten gemaakt, zowel originele als ingescande. Maar hoe beheert u deze documenten het best? Welke software en hardware is het meest geschikt om uw documenten in te scannen? En vooral: hoe zit het met het juridische aspect? Is een elektronische handtekening rechtsgeldig? Hoe lang dient u documenten te bewaren? Deze en andere vragen krijgen een antwoord in dit dossier.

[download_file]

Projectbeheer: hoe doet u het fout?
Software-ontwikkelingsprojecten lopen vaak mis. Ze overschrijden de voorziene tijd en het voorziene budget, en leveren niet het verwachte resultaat. In dit dossier vindt u 30 beproefde strategieën om een software-ontwikkelingsproject te kelderen. En nog enkele om ze te doen slagen ook.

Dossier Unified Communication (UC)
Unified communication, het bundelen van verschillende communicatiekanalen, breekt bij ons nu pas goed door. Wij maakten een stand van zaken, bespreken actuele trends en bekijken wat unified communication voor uw bedrijf kan betekenen.

En verder bespreken we het belang van Apple voor de bedrijfsmarkt, gaan we na of SOPA en PIPA de strijd tegen internetpiraten kunnen winnen, tonen we dat digitale marketing steeds meer mobiel en sociaal wordt, bieden we u vijftig vragen om beter te onderhandelen, lichten we de draadloze technologieën 3G en NFC toe, stellen we het ‘kant-en-klare’ datacenter voor, bespreken we het boek ‘Psychologeld’ en vertellen we hoe u uw twitteraanhang kunt verdubbelen in vijf stappen.
 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business