Nieuws

Centric Belgium dé IT-partner voor bouwbedrijven

Centric Belgium dé IT-partner voor bouwbedrijven

Na bouwbedrijven Bostoen, Mathieu Gijbels, Vandewalle, Kumpen, … kiest nu ook Mahieu Construct voor de software van Centric

Oostkamp, 14 maart 2012 – Centric is trots dat het opnieuw een nieuwe bouwklant kan aankondigen. De bouwgroep Mahieu Construct kiest resoluut voor haar software. Dit nieuwe succes maakt dat Centric zich meer en meer manifesteert als dé IT-partner voor bouwbedrijven.

[download_file]

Mahieu Construct is een succesverhaal.
Dit groeiverhaal zorgde ervoor dat Mahieu Construct nood had aan degelijke bedrijfssoftware om zich verder te kunnen professionaliseren, integreren en automatiseren. Na een grondige analyse en marktonderzoek koos het voor Centric Building Solutions, de ERP-software oplossing van Centric voor de bouw. ‘De vele functionaliteiten van het systeem en de deskundigheid van het team hebben de doorslag gegeven.’ Zegt Marc Mahieu.
Mahieu Construct  tekende voor het volledige pakket.
 

CS Contact – De relatie centraal
CS Contact is dé oplossing voor het beheren van uw relaties. U bewaakt centraal de gegevens van bedrijven en personen die voor u van belang zijn en u kunt zien welke acties bij de relatie openstaan en welke zijn afgehandeld, bijvoorbeeld mailings, bezoeken, offertes, e-mails en telefoongesprekken.


CS Finacc - Financieel management
CS Finacc is dé oplossing voor het ondersteunen van uw financiële processen en levert alle informatie die u nodig hebt om uw bedrijf te sturen. De basis van het financieel pakket is het inrichten van uw administratie, het beheren van uw crediteuren en debiteuren, het bewaken van vorderingen en verplichtingen van uw onderneming en het verrichten van financiële boekingen.
 

CS Project - Flexibel projectmanagement
CS Project is een totaaloplossing voor de ontwikkeling, voorbereiding, uitvoering en bewaking van (bouw)projecten en biedt volledige ondersteuning voor de volgende processen: projectontwikkeling, calculatie, inschrijving, kopersbeheer, aankoop- en voorraadbeheer, loonvoorbereiding, materieelbeheer, projectbewaking, nacalculatie en facturatie.


CEO Centric Belgium Luc Lammens: ‘Onze Building Solutions doet het erg goed. Met 50 mooie referenties in België staan we dan ook heel sterk. En dit niet enkel bij algemene bouwbedrijven maar ook in meer niches zoals grond- en wegenwerken, installateurs, industriebouw en waterwerken.’
 

Over Centric Belgium: Centric Belgium maakt deel uit van de Centric Group, die 15.500 mensen in tien landen tewerkstelt en waartoe ook Oranjewoud, Strukton en Finace behoren. Het IT-bedrijf Centric Belgium bedient zo’n 1.000 klanten, van kleine en middelgrote ondernemingen tot multinationals. De belangrijkste expertisegebieden zijn IT-diensten, management en optimalisering van systemen en infrastructuren; IT-professionals: leveren van IT-consultants op het hoogste niveau; IT-oplossingen: ontwikkeling van standaardsoftware voor markten zoals de bouwsector, de detailhandel en de distributiesector.
www.Centric.be

Meer info:
Arne Vandendriessche
Marketing Manager
Gsm 0478/34 78 32

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business