Nieuws

Panda Security lanceert bètaversie van Panda Global Protection 2013

Panda Security, de Cloud Security Company, lanceert de bètaversie van Panda Global Protection 2013. Deze kan gedownload worden via //www.pandasecurity.com/netherlands/promotions/betatest/
Hierbij introduceerde Panda Security een wedstrijd. Alle gebruikers die de oplossing testen, ontvangen 50% korting bij aankoop van de finale productversie. Daarnaast maken de top 10 bètatesters die de meest hulpvolle feedback bezorgen, kans op een Amazon kadobon ter waarde van € 200.

Panda Global Protection 2013 is de meest complete oplossing van de nieuwe consumenten antivirus producten en gecreëerd voor de zeer actieve internetgebruikers die de meest veeleisende bescherming verwachten. Het product biedt een nog betere bescherming tegen allerlei internetbedreigingen dankzij haar Collective Intelligence technologie. Naast een zeer efficiënte antivirus engine om (on)bekende malware te stoppen bevat deze nog de volgende functionaliteiten: een firewall inclusief WiFi-beveiliging om indringers en hackers buiten te sluiten; Panda USB Vaccine zodat aangesloten USB-apparaten geen infecties kunnen verspreiden; filters op uw vertrouwelijke gegevens om te voorkomen dat persoonlijke (financiële) informatie gelekt wordt; de Panda Safe Browser die ervoor zorgt dat alle gegevens online beschermd blijven en de mogelijkheid om bestanden en folders te encrypteren.

Nieuwigheden van de nieuwe Panda Global Protection 2013:
• Een nieuwe gebruikersinterface die het nog eenvoudiger maakt om de 2013 tools te hanteren;
• Verbeterde antivirus engine met betere detectie en desinfectie;
• Nieuwe Paswoord Manager;
• De nieuwe installer zorgt voor een nog eenvoudigere en snellere installatie;
• Automatisch afsluiting na het beëindigen van een scan;
• Compatibel met de Windows 8 Consumer Preview, de bètaversie van Microsoft’s nieuwe besturingssysteem;
• Nieuw contactsysteem voor technische ondersteuning waardoor vragen nog sneller behandeld worden.

Over Panda Security
Opgericht in 1990, is Panda Security een van de grootste leveranciers van cloud-gebaseerde beveiligingsoplossingen. De software is beschikbaar in meer dan 23 talen. Panda Security-klanten bevinden zich wereldwijd over 195 landen. Panda Security was het eerste IT-beveiligingsbedrijf dat de kracht van cloud computing gebruikte binnen zijn Collective Intelligence-technologie. Dit innovatieve beveiligingsmodel kan dagelijks duizenden nieuwe malware samples automatisch analyseren en classificeren. Hiermee garandeert Panda Security bedrijven en consumenten de meest effectieve beveiliging tegen internetdreigingen, met een minimale systeemimpact. Panda Security heeft wereldwijd 61 kantoren. Het Amerikaanse hoofdkantoor bevindt zich in Florida; het Europese hoofdkantoor in Spanje.  Als onderdeel van zijn maatschappelijk verantwoord ondernemingsbeleid, ondersteunt Panda Security de Special Olympics, het Wereld Natuurfonds en Invest for Children. Meer informatie is beschikbaar via //www.pandasecurity.com.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business