Nieuws

Centric blijft scoren

Centric blijft scoren

Na bouwbedrijven Bostoen, Mathieu Gijbels, Vandewalle, Kumpen, Mahieu Construct … kiest nu ook Bolckmans NV voor de ERP-software van Centric

Oostkamp, 14 juni 2012 – Centric is trots dat het opnieuw een nieuwe bouwklant kan aankondigen. Het bouwbedrijf Bolckmans NV kiest resoluut voor haar software. Centric haalt klant na klant binnen in deze sector.

[download_file]

Bolckmans  bouwt al jarenlang voor industrie en distributie in Vlaanderen. Om een snelle en efficiënte dienstverlening mogelijk te maken hebben ze een eigen ontwerp- en engineering bureau opgericht dat klanten begeleidt van bij de aanvang van hun huisvestingsproject.

Door de snelle schakeling tussen ontwerp, budget en planning kunnen ze zowel klanten als hun architecten adviseren in de keuzes die tot een optimaal bouwproject leiden.

Hierbij staan kostefficiëntie en kwaliteit voorop.

Na een grondige analyse en marktonderzoek koos Bolckmans voor Centric Building Solutions, de ERP-software oplossing van Centric voor de bouw. ERP staat voor Enterprise Resource Planning en is een softwaretoepassing die alle bedrijfsprocessen naadloos op elkaar afstemt.

‘De vele functionaliteiten van het systeem en de deskundigheid van het team hebben de doorslag gegeven.’

Bolckmans tekende voor het volledige pakket:

CS Contact: De relatie centraal
CS Contact is dé oplossing voor het beheren van uw relaties. U bewaakt centraal de gegevens van bedrijven en personen die voor u van belang zijn en u kunt zien welke acties bij de relatie openstaan en welke zijn afgehandeld, bijvoorbeeld mailings, bezoeken, offertes, e-mails en telefoongesprekken.


CS Finacc: Financieel management
CS Finacc is dé oplossing voor het ondersteunen van uw financiële processen en levert alle informatie die u nodig hebt om uw bedrijf te sturen. De basis van het financieel pakket is het inrichten van uw administratie, het beheren van uw crediteuren en debiteuren, het bewaken van vorderingen en verplichtingen van uw onderneming en het verrichten van financiële boekingen.


CS Project: Flexibel projectmanagement
CS Project is een totaaloplossing voor de ontwikkeling, voorbereiding, uitvoering en bewaking van (bouw)projecten en biedt volledige ondersteuning voor de volgende processen: projectontwikkeling, calculatie, inschrijving, kopersbeheer, aankoop- en voorraadbeheer, loonvoorbereiding, materieelbeheer, projectbewaking, nacalculatie en facturatie.
CEO Centric Belgium Luc Lammens: ‘Onze Building Solutions doet het erg goed. Met meer dan 50 mooie referenties in België staan we dan ook heel sterk. En dit niet enkel bij algemene bouwbedrijven maar ook in meer niches zoals grond- en wegenwerken, installateurs, industriebouw en waterwerken.’

www.Centric.be

Meer info:
Arne Vandendriessche
Marketing Manager
Gsm 0478/34 78 32

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business