Nieuws

Centric Belgium vernieuwt Bart Smit

Centric Belgium vernieuwt Bart Smit

 

2 september  2011 – Oostkamp – De speelgoedketen Bart Smit heeft (opnieuw) voor Centric Belgium gekozen als leverancier voor de vernieuwing van zowel hun kassasysteem als hun hardware. Dit betekent dat Bart Smit het vertrouwen in Centric Belgium herbevestigt en voor de volledige upgrade intekent.

[download_file]

Software

Concreet gaat het over de migratie van de oudere FlexPoint Product suite van Centric naar de state-of-the art StoreWorld Product Suite V3.2 van Centric, waarbij de modules FrontStore (kassa-oplossing), deCentral BackStore (lokaal winkelmanagement) en Open Businesss Platform (centraal beheer) zullen worden voorzien.

StoreWorld FrontStore is een open, component gebaseerde retailoplossing. Retailers krijgen een grote keuzevrijheid (met beperkte exploitatiekosten), en de applicatie garandeert een sterke klantenservice.

StoreWorld deCentral BackStore stuurt dagelijks de winkelactiviteiten, door alle handelingen te optimaliseren en de winkelinformatie te beheren door realtime verkoopgegevens afkomstig van alle kassa’s te consolideren.

Open Business Platform, een omgeving waarin informatie (van bv. achterliggende (ERP)-systemen van het hoofdkantoor of van leveranciers) realtime beschikbaar is, ongeacht de locatie of het device. Het Open Business Platform koppelt eenvoudig alle systemen aan elkaar en is bovendien voorzien van een groot aantal modules voor ondersteuning van onder meer gebruikersbeheer, promoties, loyalty, rapportage, e-gift, dashboard  en kasopmaak.

Naast de vernieuwing van hun kassasysteem heeft de speelgoedketen ook geopteerd om haar intern communicatiesysteem te updaten. Van FlexPoint IntraStore naar StoreWorld IntraStore. StoreWorld IntraStore, een op intranet gebaseerde oplossing die de informatiestromen tussen hoofdkantoor en filialen vereenvoudigt en organiseert. Dit systeem geeft met één muisklik toegang tot actuele informatie. Zo is het erg eenvoudig om informatie online te ontvangen en te versturen en dat 24 uur per dag.

Hardware

Samen met de vernieuwing van de software zal Centric Belgium ook een deel van de hardware vervangen. Er werd gekozen om met Centric partner HP in zee te gaan.

Aantal winkels

Bart Smit (BE + NL + Lux) : 300 filialen

Meer informatie:

Arne Vandendriessche
Marketing Manager Centric Belgium
Arne.vandendriessche@centric.eu
0478/347832

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business