Nieuws

Download hier Smart Business Strategies 134

In dit nummer 134 van Smart Business hebben we het over het nut van een eigen datacenter, mythes over open source, fabels in digitale marketing en zes managementlessen van Lance Armstrong. En nog veel meer.

In deze Smart Business Strategies leest u:


Datacenters
Staan uw bedrijfsservers in-house? Dan zijn daar wellicht goede redenen voor. We geven een overzicht van de argumenten pro én contra deze beslissing. Wie een eigen datacenter beheert, kan alle hulp gebruiken om die kosten zo laag mogelijk te houden. Enkele uiterst doeltreffende wapens in de strijd tegen het steeds stijgende kostenplaatje.

[download_file]


Digital marketing
E-mailmarketing, social media, websites … de marketeer heeft meer digitale kanalen ter beschikking dan er in ons land regeringen zijn. Enkele fabels over digitale marketing ontkracht. Aanwezig zijn op sociale media is bovendien één ding. Alle tweets, posts, likes en pins opvolgen, is een ander paar mouwen. Wij kijken hoe bedrijven dit aanpakken.

Leasing
Vorig jaar voorspelde de autoleasesector een forse terugval van duurdere bedrijfswagens en van elektrische of hybride voertuigen. Is die er ook gekomen, en zo ja, wat kwam er in de plaats? En wat is de impact op autoleasing? Smart Business reed naar enkele experts voor de antwoorden.


En verder:  Een resem pertinente vragen. Van wie zijn uw downloads? Wie is uw social media manager? Welke cloud voor welk bedrijf? Is een extra stevig toestel luxe of noodzaak? En vele andere.

 

– Smart Guide Security In deze Smart Guide rond Security & Storage bieden wij onze lezer een unieke inkijk in de plannen, uitdagingen en budgetten op het vlak van de beveiliging en opslag van data. Het onderzoek, uitgevoerd door de redactie van Smart Business Strategies, loopt in nauwe samenwerking met de organisatoren van de vakbeurs Infosecurity en Storage Expo.

Het is de eerste maal dat Smart Business Strategies en de beurs Infosecurity & Storage Expo de handen in mekaar slaan voor een onderzoeksproject. De lezers van Smart Business, de business decision makers in organisaties, krijgen hierdoor een uniek zicht op wat er gebeurt in organisaties op het vlak van security & storage. Een unieke kans voor onze lezers om zich te benchmarken.

Parallel met de onderzoeksresultaten lichten we in deze bijlage enkele trends toe op het vlak van security. Daarnaast biedt de redactie trends en concrete tips voor uw storage project. Want data zijn nu eenmaal de kroonjuwelen van organisatie. Maar hoe kan u ze bewaren, beheren en beschermen? Het is daar waar deze bijlage, en het bijhorende marktonderzoek, om draait.

Download hier de Smartguide security

 


 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business