Nieuws

Excel Experience Day

Excelleren in Excel

Tweetalig congres

Wie dagelijks werkt met Excel, weet hoe oneindig veel mogelijkheden en toepassingen deze tool biedt. Vaak gebruikt u deze mogelijkheden beperkt of inefficiënt. Niet uit onwil, wel uit onwetendheid. Efficiënt en slim omgaan met Excel kan u nochtans enorm veel kostbare tijd en frustratie besparen. Het maakt uw dagelijks werk vlotter en aangenamer. Grijp uw kans om in één dag uw Excelkennis te boosten en ontdek ongekende mogelijkheden, toepassingen en tips.

[download_file]

Voor enthousiaste en frequente Excelgebruikers
Dring dieper door in het Excel-labyrint. Tijdens de verschillende workshops verkent u de enorme draagwijdte van deze populaire softwaretool.

Maar liefst 24 parallelsessies op alle niveaus
Dankzij de ruime keuze aan parallelsessies is er voor ieder wat wils. U stelt zelf à la carte de ideale opleidingsmix samen.

Tips, tricks en ongekende toepassingen voor een wereld van verschil
Het sneller kunnen uitvoeren van alledaagse bewerkingen in Excel ligt vaak aan kleinigheden. Zo kan een macro of een shortcut u zeeën van tijd uitsparen.

Interactieve sessies op de computer
Wij voorzien voor elke deelnemer een laptop, uitgerust met MS Excel 2010 en u ontvangt bij aankomst eveneens een gepersonaliseerde USB-stick met het lesmateriaal. Tijdens alle workshops lost u onder deskundige begeleiding concrete cases op en hebt u de mogelijkheid om “real-time” te oefenen.

Learning by doing staat centraal!

Excel 2010
De sessies worden uitsluitend in Excel 2010 gegeven, behalve: " Wat is nieuw in Excel 2013".

Daarnaast werken alle computers met de Engelstalige versie van Excel.

Niveau van de voorgestelde features
U hebt per sessie altijd de keuze tussen 6 mogelijke workshops. Om de keuze voor u te vergemakkelijken hanteren wij voor het niveau van onze workshops de volgende gradering: introductie, basis, medium, advanced, advanced+. Gelieve hiermee rekening te houden bij het samenstellen van uw opleidingsmix.

Al het lesmateriaal op USB-stick!
Elke deelnemer krijgt een USB-stick met de presentaties en de cases. Zo kunt u na afloop alles herbekijken en naar hartelust oefenen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business