Nieuws

Nieuw TS IT-rack bij Rittal is Ready To Use

In het voorjaar van 2012 lanceerde Rittal met TS IT een gloednieuw IT-rack. Dit intelligente, modulaire systeem wordt gekenmerkt door een rack- en toebehorenprogramma, gereduceerde complexiteit en montagevriendelijke ‘plug & play’-technologie. Net geen jaar later komt Rittal met Ready To Use, een nieuw IT-rack gebaseerd op het TS IT-systeem.

Het TS IT-rack groeide ondertussen uit tot de nieuwe wereldstandaard in de netwerk- en servertechnologie. Rittal slaagde er immers in één enkel racksysteem te ontwikkelen dat voldoet aan alle eisen die aan modulaire en flexibele netwerk- en serverracks gesteld worden.

Met de nieuwe Ready To Use gaat verder op de ingeslagen weg van de standaardisatie. De naam zegt het al: het gamma ‘Ready To Use’ omvat een beperkt aantal kasten uitgerust met de meest gebruikte accessoires.

De installateur ontvangt via één bestelreferentie een voorgemonteerd serverrack, klaar voor gebruik. Omdat de kast gebaseerd is op het succesvolle TS IT-gamma kunnen alle klassieke toebehoren erin voorgemonteerd worden. Voor- en achteraan zijn twee geventileerde plaatstalen deuren voorzien.

Het voorgemonteerde datarack is voorzien van 2 sets 19”-montageprofielen, 10 kabelgeleidingsbeugels, gemonteerde draadgoot en aardingsset, geventileerde sokkel met bevestigingen voor los bijgeleverde stelvoeten, wandcontactdoos met 7 steekplaatsen, een set van kooimoeren en binnenzeskantschroeven, zichtdeur vooraan en plaatstalen deur achteraan met handgreep en cilindersluiting.
 

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business