Nieuws

The Live Sessions gemist – Bekijk de opnames online

In 2013 is BSA | The Software Alliance gestart met The Live Sessions: gratis webinars waarin allerhande vraagstukken omtrent bedrijfssoftware werden behandeld. Hiermee heeft de BSA invulling aan een veel gehoorde vraag gegeven: meer uitleg en toelichting geven rond softwarelicenties en het beheren ervan. Het eerste succesvolle seizoen is tot zijn einde gekomen, maar opnames van de diverse sessies kunnen herbekeken worden via:


https://www.bsa.be/nl/livesessions


Tevens kunt u veelgestelde vragen en Powerpointpresentaties van deze sessies ook op de site vinden. Vanaf september 2013 zullen weer nieuwe Live Sessions gepland worden. Om op de hoogte gehouden te worden van de nieuwe data schrijf u in op de BSA nieuwsbrief.


Thema’s van The Live Sessions:


– Softwarelicenties: Dé basiskennis
– Omgaan met nieuwe trend: Bring your own device, Het Nieuwe Werken en Cloud diensten (SAAS)
– De rol van marktpartijen

 

Over BSA | The Software Alliance
BSA | The Software Alliance is de belangrijkste pleitbezorger van de software-industrie ter wereld. De aangesloten leden van de BSA investeren jaarlijks miljarden dollars in de ontwikkeling van softwareoplossingen die de economie stimuleren en het moderne leven verbeteren. De BSA verbreedt de horizon van de digitale wereld door relaties met internationale overheden, het naleven en afdwingen van intellectueel eigendom, en onderwijsactiviteiten. Daarnaast vergroot de organisatie het vertrouwen in de nieuwe technologieën die deze wereld stimuleren. Meer informatie: www.bsa.be

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Wat heb jij gekocht tijdens Black Friday?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business