Nieuws

De nieuwigheden in Microsoft Dynamics NAV 2013

Ontdek de nieuwigheden van Microsoft Dynamics NAV 2013

De nieuwe versie van het bekende ERP-pakket bevat een aantal nieuwigheden die het werken nog makkelijker, sneller en efficiënter maken. 

Meer dan ooit streeft Microsoft er naar om bedrijven door middel van een betere controle naar een betere marge en uiteindelijk groei te begeleiden.

[download_file]

Controle: door snellere toegang tot betere informatie (cijfers, rapporten, omzetten, …).

Marge: door de efficiëntie te verhogen zullen uw operationele kosten verminderen.

Groei: door het aspect marge en groei bent u beter gepositioneerd om voorsprong te nemen op de concurrentie.

Microsoft Dynamics NAV 2013 is uitgebreid met de volgende functies:

Cash Flow Prognose: opvolgen van cash-ontvangsten en –uitbetalingen, inschatten hoe het kassaldo zal evolueren gedurende het boekjaar in overzichtelijke tabellen en rapporten. Vergelijken met vorige jaren.


Kitting & Assemblage: met deze functie kunt een lichte productie-omgeving aansturen via Microsoft Dynamics NAV 2013. Deze functie is er vooral op gericht om uw stock te reduceren en beter in te spelen op de eisen van uw klanten. Bovendien worden een aantal taken geautomatiseerd, zoals het reserveren van bepaalde artikelen of componenten.


Kostprijs boekhouden: doorgedreven toewijzing van de kostenposten aan de verschillende afdelingen, ook voor de analytische boekhouding, zicht op de gebudgetteerde kosten vs. de reële kosten.
Integratie met apps en softwarepakketten.

Een grote verbetering aan Microsoft Dynamics NAV 2013 die ter plaatse wordt gedemonstreerd is de integratie met Excel, PowerPivot en Zetadocs.

PowerPivot.

Dit is een extra functie in Excel die u toelaat om op basis van de data in uw ERP-systeem (Microsoft Dynamics NAV 2013 dus) zelf rapporten aan te maken. Eens u deze hebt gecreëerd kunt u ze zo opslaan dat ze altijd gevoed worden met de recente informatie. Uw rapporten zijn dus altijd up-to-date en correct, want gebaseerd op de nieuwste cijfers uit Microsoft Dynamics NAV 2013.

Zetadocs.

Deze applicatie laat u toe om snel documenten te ontvangen, archiveren en versturen. Gedaan met zoeken naar facturen of andere documenten: ze worden altijd op de juiste plaats opgeslagen, zodat iedereen weet waar welke factuur terug te vinden is. Er kunnen dus geen documenten meer verkeerd worden opgeslagen.


Andere mogelijkheden:


Inscannen van inkomende documenten (facturen).
Uitgaande documenten in batch uitsturen.
Documenten aan een (klanten)dossier koppelen via een ‘drag & drop’ systeem.

Gratis demosessie!

U wil ook wel eens zien wat Microsoft Dynamics NAV voor u zou kunnen doen? Schrijf u in voor de volgende gratis sessie op 16 mei 2013! Bel op 09 386 33 00 of mail naar info@sphinx-it.be.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business