Nieuws

Download hier het ICT-Jaarboek 2013-2014

Hoe tevreden zijn Belgische bedrijven over hun hardware, software, diensten, telecom en security? Van welke leverancier zijn ze tevreden, en van welke minder? Lees het in het ICT-Jaarboek, dat u hier gratis kunt downloaden.

Hoe tevreden zijn Belgische bedrijven over hun hardware, software, diensten, telecom en security? Van welke leverancier zijn ze tevreden, en van welke minder?

Wat zijn hun prioriteiten rond ICT voor de komende 12 maanden? Welke vormen van IT gebruiken ze het meest? En in welke willen ze investeren? En wat met trends als mobiel, big data, sociale media en cloud computing?

ICT bij Belgische organisaties
Het ICT-Jaarboek is de staalkaart van wat er gebeurt op het vlak van ICT bij Belgische organisaties. Het biedt u spraakmakende en gedetailleerde informatie over de ICT-markt zoals bestedingsplannen, tevredenheid, marktaandelen en andere interessante cijfers. Dit op basis van een exclusief onderzoek bij meer dan 400 Belgische bedrijven.

Uitgebreide directory
Het ICT-Jaarboek is het paradepaardje van uitgeverij Minoc Business Press, en eigenlijk van de Belgische IT-vakpers in het algemeen. Zo bevat het een uitgebreide directory van ICT-bedrijven in België, ingedeeld volgens hun activiteit. Ook daarom is het ICT-Jaarboek een concrete gids voor iedereen die op professioneel vlak nood heeft aan een IT-bedrijf.

En verder….
Bovendien brengt de redactie met case studies, interviews, Q&A’s en overzichtsverhalen in kaart wat er vandaag met technologie gerealiseerd kan worden. Tegelijk hanteert het ICT-Jaarboek een hoog business-gehalte en biedt het veel variatie en met naast de vooraanstaande IT-trends onder meer ook Richard Branson en een overzicht van de belangrijkste IT- en businessboeken.

De cover van het ICT-Jaarboek is er via kunstenaar Jan Fabre: ‘De man die de wolken meet’, een knipoog naar de trend van cloud computing.

Het ICT-Jaarboek kunt u gratis downloaden in pdf-formaat. De papieren versie is voor 7,5 euro hier te koop in onze shop. 

[download_file]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business