Nieuws

Views on it : CENTRIC BELGIUM

[Partner info] Welke trends ziet u in de IT-sector, vandaag en morgen?

In 2011 hebben we een nieuwe poot ‘Infrastructure Services’ opgericht. Deze tak (hosting, SaaS, virtualisatie, DBA,…) is nu volwassen. We verwachten dat deze business steeds belangrijker zal worden. Verder verwachten we dat de detacheringsmarkt opnieuw zal aantrekken en dat onze standaardpakketten aan aandacht zullen winnen.

 

Arne Vandendriessche, Marketing Manager

Hoe speelt uw bedrijf in op deze trends?

Onze klanten blijven volop zoeken naar efficiëntiewinsten. Als IT-partner hanteren we dit dan ook steeds als uitgangspunt. De nieuwe pay-as-you-use-formules zijn daarom ook erg in trek. Ook intern hebben we de zaken op scherp gesteld zodat we onze kosten en dus ook prijzen konden drukken. Toch hebben we het voorbije jaar ook erg veel geïnvesteerd. Na het méér dan 35 jaar succesvol inzetten van de CS solution ERP-suite werden Centric Tradeworld CS (voor groothandel en productiebedrijven) & Centric Construction Solution (voor bouwbedrijven) volledig vernieuwd. Doelstelling is dan ook om onze bestaande en nieuwe klanten mee te nemen in dit innovatieve verhaal.

 

Zullen cloud computing en/of nieuwe mobiele toestellen de rol van IT veranderen? En zo ja, hoe?

Dit zijn twee verschillende vragen. Hierboven werd al aangegeven dat cloud computing reeds integraal deel uitmaakt van ons portfolio. Cloud computing heeft inderdaad nieuwe formules mogelijk gemaakt. Die formules zullen steeds dominanter worden. De opmars van mobiele toestellen is niet meer te stuiten. Mobiele applicaties worden dan ook steeds belangrijker. Onze retailoplossingen zijn hier al volledig op voorzien maar ook voor de markt van ERP/WMS heeft dit consequenties die we ofwel zelf, ofwel via partners opvangen. 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business