Nieuws

Views on it : CHECK POINT

[Partner info] Welke trends ziet u in de IT-sector, vandaag en morgen?

Bedrijven proberen zoveel mogelijk hun huidige standalone security oplossingen (van vaak verschillende vendors) te vervangen door 1 Next Generation Firewall die al deze oplossingen bundelt met lagere TCO. Bovendien zijn er extra security oplossingen nodig (Anti-Bot, Threat Emulation, DDOS …) om zich te beschermen tegen steeds geavanceerdere aanvallen.

 

Xavier Duyck, Country Manager BeLux

Hoe speelt uw bedrijf in op deze trends?

We bieden een complete NGFW oplossing aan die als toonaangevend wordt erkend door organisaties als Gartner en NSSLabs. Een greep uit het assortiment van security features die actief kunnen zijn op een NGFW: FW & IPS, URLF & Application Control, Anti-Virus & Anti-Bot, Mobile Access, DLP, … Check Point ziet ook het aantal APT’s en ‘Zero Day Attacks’ toenemen en biedt met ‘Threat Emulation’ bedrijven de mogelijkheid zich hiertegen te beschermen door bestanden eerst grondig te controleren in een virtuale omgeving alvorens ze toe te laten tot het bedrijfnetwerk. De DDOS Protector appliance biedt dan weer een oplossing tegen steeds vaker voorkomende DDOS attacks. Dit alles kan geconfigureerd worden vanuit 1 centrale management console.

 

Zullen cloud computing en/of nieuwe mobiele toestellen de rol van IT veranderen? En zo ja, hoe?

De security vendors van vandaag moeten er voor zorgen dat mobile endpoints (zoals laptops, smartphones en tablets) alsook de (gevirtualiseerde) services in de cloud adequaat beschermd zijn. Maar men mag ook zeker niet vergeten dat de security policy van een bedrijf ook via de cloud moet kunnen afgedwongen worden. Daarin ligt vandaag de dag de grootste uitdaging en Check Point biedt hiervoor tal van oplossingen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business