Nieuws

VanRoey.be

[Partner info] VanRoey.be is een toonaangevende Kempische onderneming met een landelijke focus, en biedt ICT oplossingen op maat van de KMO, het onderwijs en de gezondheidssector. Als sterke groeier is het bedrijf op 20 jaar tijd uitgegroeid tot een middelgrote organisatie met een waardevolle kennis over de markt waar het zelf ook deel van uit maakt.  Mede hierdoor  slagen we erin de juiste oplossingen voor te stellen.

Complementaire diensten

VanRoey.be maakt deel uit van de Van Roey ICT Group. Als one-stop-shopping partner bieden de bedrijven ondergebracht in de groep een waaier aan ICT diensten die complementair zijn aan mekaar. Dit zorgt voor een unieke kruisbestuiving van Infrastructure, Applications, Cloud Technologies en Devices.

Vier in één

1 Van Roey.be als system integrator met een focus op opslag en big data, beheerde diensten, documentbeheersoplossingen en licentiebeheer. VanRoey.be is HP CloudAgile Business partner en staat bedrijven bij in de transformatie naar de cloud.

2 Bapps.be als software developer en integrator in MS Dynamics NAV en MS SharePoint Solutions gespecialiseerd in de building en construction sector, daarnaast ontwikkeling van apps voor mobile devices en webshops.

3 Ecolomics.be, een datacenter met geavanceerde ecologische technologiën zoals warmte-opslag, free cooling, fotovoltaïsche cellen en warmte –recuperatie. Door de gebruikte technologie wordt er meer energie geproduceerd dan verbruikt.

4 Webstore.be, online en fysieke beleveningshops in Geel en Turnhout waar men devices kan zien, aanraken en testen voor ze ingeschakeld worden in de bedrijfsprocessen.

Bewezen resultaten

VanRoey.be heeft een sterke KMO-focus en experten voor tal van sectoren van onderwijs, over media en bouw tot logistiek.

In 2013 werd deze expertise beloond op de Channel Awards toen de onderneming verkozen werd tot Best B2B Reseller.

bedrijfsgegevens
VanRoey.be
Kempenlaan 2 
B-2300 Turnhout

Tel: +32(0)14/47.06.00 
info@vanroey.be 
www.vanroey.be

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business