Nieuws

Tech Data

[Partner info] Tech Data – shaping the future of Technology Distribution

Tech Data Corporation (NASDAQ/NMS) – is een Amerikaanse multinational met hoofdzetel in Clearwater, Florida en werd in 1974 opgericht als toonaangevende, wereldwijde leverancier van ICT-producten, logistiek management en andere diensten met een toegevoegde waarde.

Het bedrijf is aanwezig in de Verenigde Staten, Canada, Latijns-Amerika, de Caraïben en Europa. Zijn diensten omvatten onder meer verkoop, technische en financiële ondersteuning, configuratie en een hele reeks bekroonde e-commerce oplossingen. Tech Data Corporation is een van de belangrijkste distributeurs in technologische producten, diensten en oplossingen ter wereld. De geavanceerde logistieke mogelijkheden en diensten met toegevoegde waarde zorgen ervoor dat 120.000 verdelers in meer dan 100 landen op een doeltreffende en rendabele manier kunnen beantwoorden aan de verschillende technologische behoeften van eindgebruikers.

 

Vandaag is Tech Data marktleider als distributeur van technologieproducten en –diensten en is als gediversifieerd bedrijf met volgende gespecialiseerde afdelingen actief in verschillende business units.

 

Azlan, de Enterprise-divisie van Tech Data Groep, is een vooraanstaande value added distributeur van technologie-oplossingen rond security en networking, s@torage en virtualisatie en infrastructure (midrange enterprise servers).

 

Maverick is gespecialiseerd in Audiovisuele (AV)  oplossingen en focust op de distributie van professionele AV-producten, van high end displays tot complete audiovisuele oplossingen. 

 

Het Tech Data Mobile portfolio "smartphones, tablets en accessoires" wordt gecombineerd met een brede waaier van telecomdiensten en abonnementen van de grootste Belgische operatoren. Dankzij deze integratie met  IT- infrastructuur, biedt Tech Data Mobile een professioneel aanbod aan beheersoplossingen.

 

Binnen de Tech Data groep, is Datech de gespecialiseerde divisie voor de Value Added distributie van de Autodesk® software.  Het biedt een breed scala van diensten met toegevoegde waarde voor zowel Autodesk ® en het Autodesk® VAR kanaal.

 

Triade staat in voor de distributie van een uitgebreide consumentenelektronica (CE)-producten  waaronder kleine- en grote huishoudelijke apparaten, audio- en videoapparatuur, imagingproducten en tal van CE-accessoires.

 

Meer informatie via

 

bedrijfsgegevens

Tech Data bvba

Hoofdkantoor: Assesteenweg 117/1 
B-1740 Ternat

Logistiek centrum:
Tragel 47 
B-9300 Aalst

Tel: +32(0)2/583.83.11 
info@techdata.be
www.techdata.be

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business