Nieuws

Bedrijven gebruiken CRM het meest

Als het over software gaat, komt de klant op de eerste plaats in bedrijven. Van alle bedrijfssoftware wordt CRM het meest gebruikt.

De klant komt inzake bedrijfstoepassingen op de eerste plek. CRM of customer relationship management wordt van alle bedrijfssoftware het meest gebruikt. CRM gaat hiermee ERP vooraf. Ook BI en content management (zie onder) worden in verhouding minder gebruikt door bedrijven. 

CRM is dus het populairst, al hebben we het dan enkel over de bedrijfstoepassingen. E-mail en kalender vallen hier niet onder. CRM is dan wel meest gebruikt, het is ook het meest zelf gebouwd. Zo wordt het pakket het vaakst zelf (of door externen) op maat ontwikkeld.

Het onderzoek werd uitgevoerd in opdracht van Smart Business Strategies, naar aanleiding van het ICT-Jaarboek. Smart Business werkte hiervoor samen met InSites Consulting.

Op 1 oktober organiseren we een seminarie over Sales & Marketing Automation in onze populaire Business Meets IT-reeks. Meer info: //www.businessmeetsit.be/events/148359/seminar-sales-marketing-automation-1-10-2013-/

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business