Nieuws

Download hier Smart Business Strategies 138

In nummer 138 van Smart Business Strategies hebben we het over datacenters & cloud enerzijds en over printing, scanning & document management anderzijds. U kunt het nummer hier gratis downloaden.

In nummer 138  van Smart Business Strategies hebben we het onder meer over datacenters & cloud enerzijds en over printing, scanning & document management anderzijds.

We bieden een item over e-health en een extra bijlage over e-commerce. Voorts kijken we hoeveel uw IT’er verdient, geven een stand van zaken in ERP en sommen we 11 typische rekruteringsfouten op.           

[download_file]

Datacenters & Cloud computing
Elke bedrijf beschikt over een datacenter of gebruikt er een van een gespecialiseerde aanbieder. Of vaak gaat het om een combinatie van deze twee. Hoe dan ook, elk bedrijf heeft belang bij de optimale werking van zijn datacenter. Dit dossier helpt u hierbij.

We focussen op infrastructuur die u zelf installeert of laat installeren. Of op infrastructuur die u bij een extern datacenter verwerft. Kortom, welk deel van uw IT-afdeling zet u in de cloud. En wat doet u (nog) zelf?

Printing, Scanning & Document management
De impact van print op de dagelijkse werking van een bedrijf valt niet te onderschatten. Bedrijven besteden er jaarlijks veel geld aan. Welke technologie is belangrijk genoeg dat u ervan op de hoogte moet zijn? Wat kost het u en wat brengt het op?

Naast printing komt ook document management steeds meer en meer op de agenda bij bedrijven. Ook in dat luik bekijken we wat het beheer van digitale documenten voor bedrijven kan betekenen.

E-Health
E-health – het ondersteunen van de gezondheidszorg met technologische middelen – moet het leven van de zorgverstrekkers en van de patiënten vergemakkelijken. Met behulp van marktcijfers, interviews met leveranciers en partners  en van klantenverhalen neemt deze Smart Guide de pols van de e-health markt.

We bekijken de belangrijkste trends en koppelen die uit verhalen uit de praktijk van de gezondheidszorg.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Wat heb jij gekocht tijdens Black Friday?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business