Nieuws

Nieuwe kans voor een goede domeinnaam!

[Partner info] Sinds eind vorig jaar worden er elke week een aantal nieuwe domeinnaam-extensies gelanceerd. Zo zagen tot nu toe al een 100tal nieuwe extensies het levenslicht. De populairste extensies tot nu toe blijken .guru, .photography, .bike en .clothing te zijn.

Het spreekt voor zich dat de nieuwe extensies ondernemingen heel wat mogelijkheden bieden.

Zij kunnen een uitweg vormen voor de domeinnamen die niet meer beschikbaar waren onder .be of .com. Bovendien kan een onderneming met een specifieke extensie meteen haar activiteiten aangeven. Een .hosting domeinnaam kan een duidelijke meerwaarde betekenen voor een hostingbedrijf. De domeinnaam maakt immers meteen de core business duidelijk.

De komende twee jaar zullen nog meer dan 1.000 nieuwe domeinnaam-extensies gelanceerd worden. Bovendien coveren de nieuwe extensies een brede waaier aan sectoren. Zo zijn er geografische extensies, zoals .vlaanderen, .gent, .brussels, .paris,… maar evengoed extensies die zich richten op de media en het internet zoals .hosting, .computer, .website, .app,… of extensies die zich richten op vrije tijd en sport .bike, .clothing, .shop, .tennis,…

Als u interesse hebt om uw naam onder een nieuwe extensie te registreren, dan helpen wij u graag bij verder. Welke extensies komen er nog aan? Wat zijn de mogelijkheden? Welke extensies kunnen interessant zijn voor u?  bNamed.net geven antwoord op al uw vragen en kunnen u zonder problemen verder helpen bij al uw registraties. Voor meer info kan u ons steeds contacteren via info@bNamed.net of op het nummer 03/400.43.43. Ook kan u ons een bezoekje brengen tijdens de E-shop Expo in Tour & Taxis te Brussel op 19 en 20 maart 2014.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business