Nieuws

Download het ICT-Jaarboek: deel 3 (hardware)

Naar aanleiding van ons gratis seminarie over Trends in IT van 2 september, bieden wij u gratis het bekende ICT-Jaarboek in digitale vorm aan. Dit is deel 3 over hardware.

Naar aanleiding van ons seminarie over Trends in IT van 2 september, bieden wij u gratis het bekende ICT-Jaarboek in digitale vorm aan.

In dit derde deel van het ICT-jaarboek leest u alles over hardware. Hoe tevreden zijn bedrijven van hun hardware, zoals laptops, tablets, smartphones, servers of storage? Wie virtualiseert. En wat zijn de marktaandelen in deze categorieën in ons land van HP, Dell, IBM, Apple en de andere?

Verder besteden we aandacht aan de opmars van SSD in uw pc én in het datacenter. We laten u kiezen tussen laptops, tablets en alles daartussen. We spreken met CIO’s over onder andere BYOD en Infrastructure as a Service.

U kan hier ICT-Jaarboek: deel 3 (hardware) downloaden.

Op 2 september organiseert Smart Business en ZDNet.be een (gratis) seminarie over "Trends in ICT". Ook deze thema"s komen er verder aan bod. Meer info over dit seminarie en over onze populaire seminariereeks vindt u op: www.businessmeetsit.be.

jQuery(document).ready(function($) {
$(“.fancybox”).fancybox();
});

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business