Nieuws

Smart Business 144: bent u klaar voor 2015?

Vijf IT trends die uw agenda in 2015 bepalen: Big Data, Cloud, Internet of Things, Mobile en Social Media. En verder in dit nummer: boekhoudsoftware, printing, flexibel werken, Google location en veel meer.

Sommige analisten hebben het over SMAC. Voluit geschreven is dat social, mobile, analytics en cloud. Dit zijn de vier grote en bepalende trends in IT voor 2015. En eigenlijk komt er de hele trend rond Internet of Things bij.

Wij overlopen de vier trends, de drie soorten IT en twee grote vereisten. Dat is de drietrapsracket in IT waar uw bedrijf in 2015 rekening mee moet houden.

Boekhouden
Boekhouden en accountancy hebben de voorbije jaren een enorme evolutie doorgemaakt. En de software evolueerde aan hetzelfde tempo. De eisen die we aan een boekhoudpakket mogen stellen, liggen daarom een stuk hoger dan pakweg vijf jaar geleden.

Printing
Bij de aanschaf van een printer of multifunctional zit er nogal wat verschil. Voor welk model of technologie opteren? Of gaat u voor een dienst? Want in dit tijdperk van cloud computing worden ook printers als een dienst aangeboden, in de vorm van managed printing services of kortweg MPS.

En verder
– Hoe flexibel werken Belgische bedrijven?
– Google weet waar u bent en wat u doet
– Wat de big data revolutie echt betekent
– Word marktleider in acht stappen
– Hoe mobiele technologie uw bedrijf verandert
– Is uw auto te hacken?
– Waarom u tijdens meetings uw smartphone best negeert
– Welkom in het tweede machinetijdperk
– Waarom Facebook en Twitter niet werken voor uw bedrijf
– …

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Koop jij de nieuwe iPhone 15?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business