Nieuws

Nieuwste Lenovo-laptops bevatten Xeon-processoren

Lenovo is het eerste bedrijf die de nieuwe mobiele Xeon-processoren van Intel in zijn producten integreert.

 
Lenovo is er als de kippen bij om de eerste mobiele Xeon-processoren van Intel te integreren in zijn werklaptops. Het resultaat zijn twee indrukwekkende nieuwe laptops van Lenovo met een 4K-scherm, een Quadro pro-grafische kaart van NVIDIA en uiteraard de allernieuwste E3-1500M-processor van Intel. De CPU-upgrade zorgt ervoor dat de laptops tot 64 GB aan geheugen ondersteunen en een Thunderbolt 3-poort hebben waaraan duale 4K-schermen kunnen worden aangesloten.
 
De twee laptops verschillen bijna uitsluitend in schermgrootte. De ThinkPad P50 is de kleinste optie met een 15,6 inch scherm, één Thunderbolt 3-poort en drie opslagplaatsen. De Thinkpad P70 is daarentegen het eerste mobiele werkstation met een 17 inch scherm sinds de ThinkPad W700 van 2009. Deze laptop bevat twee Thunderbolt 3-poorten en heeft vier opslagplaatsen.
 
Er wordt verwacht dat beide laptops op de markt zullen gebracht worden tegen het einde van dit jaar. Indien u zonder 4K-scherm kan, kosten beide toestellen niet eens zo veel. De prijs voor een P50 met een 1080p-scherm begint bij 1.599 dollar. Voor de P70 ben je minimum 1.999 dollar kwijt.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business