Nieuws

Nieuwste Lenovo-laptops bevatten Xeon-processoren

Lenovo is het eerste bedrijf die de nieuwe mobiele Xeon-processoren van Intel in zijn producten integreert.

 
Lenovo is er als de kippen bij om de eerste mobiele Xeon-processoren van Intel te integreren in zijn werklaptops. Het resultaat zijn twee indrukwekkende nieuwe laptops van Lenovo met een 4K-scherm, een Quadro pro-grafische kaart van NVIDIA en uiteraard de allernieuwste E3-1500M-processor van Intel. De CPU-upgrade zorgt ervoor dat de laptops tot 64 GB aan geheugen ondersteunen en een Thunderbolt 3-poort hebben waaraan duale 4K-schermen kunnen worden aangesloten.
 
De twee laptops verschillen bijna uitsluitend in schermgrootte. De ThinkPad P50 is de kleinste optie met een 15,6 inch scherm, één Thunderbolt 3-poort en drie opslagplaatsen. De Thinkpad P70 is daarentegen het eerste mobiele werkstation met een 17 inch scherm sinds de ThinkPad W700 van 2009. Deze laptop bevat twee Thunderbolt 3-poorten en heeft vier opslagplaatsen.
 
Er wordt verwacht dat beide laptops op de markt zullen gebracht worden tegen het einde van dit jaar. Indien u zonder 4K-scherm kan, kosten beide toestellen niet eens zo veel. De prijs voor een P50 met een 1080p-scherm begint bij 1.599 dollar. Voor de P70 ben je minimum 1.999 dollar kwijt.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business