Nieuws

Google Apps for Work gebruikers krijgen Agenda-update

Google geeft zijn Agenda app voor gebruikers van Google App for Work een nieuwe feature die het vergemakkelijkt om evenementen in te plannen.

 
Gebruikers van het Google Apps for Work platform kunnen binnenkort genieten van een efficiëntere Google Agenda. Google plant de lancering van een update in de loop van deze week.
 
De Agenda app zal in de toekomst automatisch evenementen die het detecteert in Gmail, zoals een restaurantreservatie of een geboekte vlucht, toevoegen aan zijn tijdschema. Gebeuren er nog veranderingen aan die afspraken en krijgt u daar een mail over aan, dan zal ook die info meteen aangepast worden. Volgens het internetbedrijf wordt het plannen van een zakenreis zo vele malen eenvoudiger.
 
De vernieuwde functionaliteit is al even beschikbaar voor de gewone gebruiker van Google Agenda. Google Apps for Work abonnees krijgen dergelijke updates meestal iets later, wanneer de feature uitgebreid getest is geweest. Beheert u liever zelf uw agenda, dan kan u de functie ook gewoon uitschakelen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business