Nieuws

Microsoft gaat Outlook en Sunrise app samenvoegen

Outlook Mobile gaat de beste functies van de door Microsoft aangekochte kalender-app Sunrise assimileren. Op termijn zal Sunrise verdwijnen uit Apples App Store.

 
Microsoft integreert kalender-app Sunrise in het mobiele Outlook. De app, die dit jaar door Microsoft werd aangekocht, zal op termijn verdwijnen. Sunrise is een iOS-app en heeft op het iOS-platform een sterke reputatie. De integratie ervan in Outlook zou het mailprogramma op Apples besturingssysteem een boost moeten geven.
 
Applegebruikers zullen daar vanaf vandaag de vruchten van kunnen plukken met een eerste update van Outlook in iOS. De functies van Sunrise zijn nog niet meteen beschikbaar, maar Microsoft werkt het design van de mailapp bij en zal navigatie in de agenda verbeteren. Een gelijkaardige update zit ook voor de Androidversie in de pijplijn, maar een lanceerdatum is nog niet bekend.
 
“We zijn van plan om de beste features van Sunrise over te brengen naar Outlook voor iOS en Android,” zegt productdirecteur Outlook Mobile Pierre Valade. “Op een bepaald moment zullen we Sunrise uit de ether halen. We zullen mensen de tijd geven om de omschakeling te maken, maar we willen er zeker van zijn dat we ons concentreren op Outlook, dat al 30 miljoen gebruikers heeft.”

Androidbusinessiosmicrosoftmobieloutlook mobilesunrise

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN