Nieuws

Bedrijfsmessenger Slack vereenvoudigt communicatie tussen afdelingen

De populariteit van Slack als zakelijk communicatieplatform groeit. Een nieuwe update van het programma moet gesprekken met grotere groepen makkelijker maken.

 
Chatprogramma Slack kent heel wat aanhangers onder bedrijven door de transparante en eenvoudige manier waarop het de interne communicatie vergemakkelijkt. De laatste update voor de software breidt zijn zakelijke mogelijkheden verder uit met de introductie van User Groups, dat specifiek gericht is op communicatie binnen grotere ondernemingen.
 
Die nieuwe functie maakt het mogelijk om een bericht direct af te leveren bij een hele afdeling. Moet u iets dringend laten weten aan de IT-afdeling of het salesteam? Met Slacks user groups kan u ze eenvoudig en snel op de hoogte brengen van een bepaald issue.
 
De user group functie zal enkel beschikbaar zijn bij betalende versies van Slack. Verder brengt de update de mogelijkheid om gebruikers automatisch toe te voegen aan verschillende chatkanalen wanneer ze voor het eerst bij een Slack team verschijnen. Administrators zullen tevens alle actieve Slack gebruikers vlugger in kaart kunnen brengen en managen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business