Nieuws

Progress brengt het beste van OpenEdge en Telerik samen

De opkomst van mobiele applicaties heeft veel bedrijven in een benarde situatie gebracht. Progress hoopt deze organisaties uit de brand te helpen met de nieuwe versie van zijn platform.

 
Met de overname van Telerik in 2014 hoopte Progress zijn klanten de kans te bieden om zichzelf om te vormen tot moderne digitale bedrijven. Deze week kondigde het bedrijf daarom een nieuwe versie van OpenEdge aan, waarin het Telerik-platform een belangrijke plaats inneemt.
 
Het Telerik Platform voor OpenEdge  geeft bedrijven de mogelijkheid om OpenEdge-applicaties uit te breiden met geavanceerde ontwikkelmogelijkheden voor mobiele applicaties. Ook test- en uitrolfeatures en JavaSript Data Objects voor eenvoudige integratie, zitten omvat in het nieuwe totaalpakket.
 
“Onze klanten en partners zijn de drijvende kracht achter het Progress OpenEdge-platform. Daarom is het voor ons erg belangrijk om de laatste en beste mogelijkheden aan te bieden om hen te helpen bij de overstap naar de nieuwe generatie van applicatieontwikkeling,” legt Colleen Smith van Progress uit.
 
“De nieuwe versie van OpenEdge focust op de pijnpunten waar elk bedrijf de dag van vandaag mee te kampen heeft, namelijk beveiliging, mobiele ontwikkeling en de gebruikerservaring. Het brengt de beste technologie samen met dezelfde betrouwbaarheid waar we bekend om staan,” aldus Smith.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business