Nieuws

Avanade België benoemt nieuwe country manager

Avanade kondigt de benoeming aan van Jan Peeters als Country Manager van Avanade België.

 
In zijn nieuwe rol is Peeters verantwoordelijk voor het versterken van de relatie met de klanten, partners en allianties, alsook het aansturen van een team van bijna 100 consultants in zeven domeinen: Application Development, CRM, ERP, Technology Infrastructure, Data & Analytics, Collaboration en Managed Services.
 
Peeters maakt de overstap van Accenture, waar hij 18 jaar tewerkgesteld was. In die jaren heeft hij ruime ervaring opgedaan in het leiden van grote digitale innovatie- en IT-transformatieprojecten, hoofdzakelijk in financiële dienstverlening. Sinds 2011 bekleedde hij de functie van Managing Director voor Accenture België.
 
“Ik ben erg enthousiast om Avanade te vervoegen, een bedrijf met getalenteerde consultants waarmee ik al nauw heb samengewerkt in het kader van belangrijke Microsoft-projecten. Avanade is een sterke partner die bedrijven helpt bij de realisatie van hun klantgerichte digitale transformatie. Mijn doelstellingen zullen sterk gericht zijn op het succes van onze klanten in de huidige digitale revolutie, met name het heruitvinden van productiviteit en bedrijfsprocessen met innovatieve Microsoft-oplossingen “, zegt Peeters.
 
Avanade is gespecialiseerd in digitale diensten en zakelijke oplossingen die worden geleverd door het ecosysteem van Microsoft. Het consultancybedrijf werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation, en telt ondertussen 27.000 medewerkers in 27 verschillende landen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Wat vind jij van de Belgische telecommarkt?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business